BOXER PROJEKT

boxer-projekt-balassabor-webshop

Nálatok laknak-e állatok?? Hát nálunk igen nem is akármilyen….

A projekt 2020. július 4-én kezdődött, amikor a Balassa Bor életébe belépett az első négy lábú csapattag. Ez az 5,5 kg-os őzbarna, fekete szemű tappancsos úrfi mindenkit percek alatt levett a lábáról és ez az állapot azóta is tart.

boxer-projekt-balassabor-webshop-beton

Már a névadás sem volt egy egyszerű történet. Az első Boxerünk Túrkevéről származik és bár a hivatalos neve a Keve Szépe Eldorado, mi inkább Zsémbes Pitonnak neveztük el. Sokan azt hiszik, Piton egy mérges fenevad, de ő csak egyszerűen szeretetből rád fonódik, mint egy kígyó.

Piton mindig ott segít, ahol tud. Ez igazából minden Boxerre igaz. Főleg a szőlészeti munkákba segít be, tökéletesre fejlesztette a metszés technikáját, igaz ő nem két szemre metsz, de ez mellékes dolog. Amikor már kollégáink a karácsonyi hajrában úgy érzik, még egy bor lecímkézése és vége a világnak, akkor ő kedvesen odakuporodik és az elfáradt lelkek új energiát nyernek.

boxer-projekt-balassabor-webshop-piton

Mi ezt a sok erőt és örömöt szerettük volna meghálálni Pitonnak, mégpedig azzal hogy ha már ilyen sokat segít a csapat mentális és fizikális fiatalon tartásában akkor egy saját bort készítettünk neki.

boxer-projekt-balassabor-webshop-palack

U.i.: már van egy tesója is Zsákos Beton 🙂