DŰLŐTÚRA / BORkÓSTOLÁS

balassabor-dulotura-borkostolo-webshop

A tokaji borvidék bemutatása, és a fogyasztók részéről a borvidék megértése igen bonyolult folyamat.

Ha egy rövid mondatba kellene beletömörítenem a borvidék lényegét, akkor mindenképpen azt mondanám a tokaji borvidék a világ legbonyolultabb borvidéke.

Ezért talán a legfontosabb feladata egy borásznak, hogy átadja a borvidék lényegét, a termőhelyek sokaságát, bonyolultságát a fogyasztóknak. Ennek legjobb módja a „dűlőtúra”.

Aki egy dűlőtúrán részt vesz, minden eddiginél mélyebb tudást, és információt szerezhet arról a bonyolult Mátrixról, ami Tokaj-Hegyalját alkotja.

Egy terepjáróval, dűlőről dűlőre haladva, majd a Szent Tamás tető fantasztikus kóstolóterméből a borvidék legszebb vonulatai között kóstolhatja végig a borsor tételeit, és közben minden információ birtokába juthat, ami segítségével megértheti hogy miért is ez a borvidék a világon a legbonyolultabb.

 

JELENTKEZÉS

balassabor-dulotura-borkostolo-webshop-betsek

Maximum 12 fő, előre egyeztetett időpontban, szabadtéri program.

A dűlőtúrák indulási időpontja: 10:30
A dűlőtúrák indulási helyszíne: 3909 Mád, Hunyadi János utca 7.
Első Mádi Borház

Ami szigorúan kötelező az időjáráshoz megfelelő sportos laza öltözék.
Amennyiben az időjárás annyira mostoha, Tokaj belvárosában helyettesítjük a dűlőtúrát, egy gyönyörű pincében a LaBor étteremben, ahol mindenféle kulináris élvezetbe is bele lehet botlani.

Amennyiben szeretne részt venni egy dűlőtúrán, kérjük töltse ki az űrlapot, vagy keressen minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

E-mail: istvan@balassabor.hu 
Telefon: 06-30-331-7227